Önök segítettek hozzá minket

Önök nélkül nem sikerülhetett volna vállalatunk sikeres működése..

Köszönjök minden partnerünknek kitartó és visszatérő bizalmukat. Az új ügyfeleinknek pedig ajánljuk, hogy nézzék meg partnereink listáját és bizonyosodjanak meg jobbnál jobb referenciáinkról.

Partnereink fontosak számunkara

Főbb szállítási területeink a teljesség igénye nélkül: .

Magyarország, Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország, Szlovénia, Horvátország, Franciaország, Benelux Államok, Dánia, Spanyolország, Portugália, Anglia, Bulgária, Románia, Szerbia, Csehország.

Partnereink | Referenciáink


Nemzetközi közúti árufuvarozást végző 6 db saját járművünk mindegyike hűtő/fűtő készülékkel és hőmérséklet regisztrálóval, valamint GPS járműkövetővel van ellátva.

A járművek a szobahőmérsékletűtől a fagyasztott árukig képesek a szállítás során tartani a beállított hőmérsékleti értékeket. A 7 db kétszintes nyerges szerelvény mindegyike képes 66 paletta szállítására ( kétszintes ).

A járművek megfelelnek a GDP által előírt követelményeknek ( hőmérséklet érzékelők kalibráltak, rakodótér kvalifikált ). A jelentős számú alvállalkozónktól hasonló feltételeket várunk el.

A járművek mindegyike GPS járműkövető rendszerrel ellátott, így a fuvarteljesítés során minden pillanatban követhető az áru útja. A gépkocsivezetőket telefonnal láttuk el. Tevékenységünket megbízóink és saját biztonságunk érdekében felelősség biztosítással végezzük.

Ezek azok a szolgáltatások többek között amelyek meggyőzték patnereinket arról hogy minket érdemes választaniuk.

DHL

A DHL mindig is fontosnak tartotta, hogy egyedi megoldásokat kínáljon különböző iparágak számára, amelyek nem csak logisztikai szempontból különlegesek, hanem figyelembe veszik az adott iparág vagy piac minden sajátos jellemzőjét. Piacvezető speciális iparági megoldásaink révén valódi versenyelőnyt nyújtunk ügyfeleink számára.

TNT 1992-es alapítása óta a Kuehne + Nagel Magyarorszag , folyamatosan bővítette szolgáltatásainak körét, aminek köszönhetően a magyar logisztikai piac egyik vezető szolgáltatójává vált. Ma a Kühne + Nagel négy telephelyen, 61 000 m2 raktárterülettel és több mint 500 képzett specialista segítségével kínál kimagasló minőséget és hatékonyságot a hazai és nemzetközi ügyfelek számára.

Az innováció és sokoldalúság alapvető elemei filozófiánknak. Szorosan együttműködünk Önnel, hogy megértsük egyedi üzleti igényeit. Iparág specifikus szakértelmünknek, átfogó szolgáltatási portfóliónknak és a piac legmegbízhatóbb szállítóival meglévő szoros üzleti kapcsolatnak köszönhetően rendelkezünk a változó üzleti és piaci elvárások kielégítéséhez szükséges rugalmassággal.

UPS

Az 1907-ben az Egyesült Államokban üzenetközvetítő cégként alapított UPS napjainkra egy több milliárd dolláros vállalattá nőtte ki magát, mindvégig követve célkitűzését, hogy a kereskedelmet világszerte elérhetővé tegye. A UPS ma már egy globális vállalat, a világ egyik legismertebb és legelismertebb márkája. A világ legnagyobb csomagküldő szolgálatává, speciális szállítmányozást és logisztikai szolgáltatást kínáló, világszerte vezető céggé váltunk. Nap mint nap több mint 200 országban irányítjuk az áruk, a tőke és az információ áramlását.

TNT

1946. A TNT Ltd. működésének kezdete Ausztráliában

A TNT Express Hungary Kft vezető, expressz szállító vállalat 1988-ban kezdte meg tevékenységét Magyarországon. A cég vegyes vállalatként működött TNT Malév Express Kft. néven, melyben a Malév 40%-os részesedéssel volt jelen. A gyors terjeszkedésnek és növekedésnek köszönhetően, amint ezt a magyarországi jogi környezet lehetővé tette, a TNT 1993-ban kivásárlásokkal és névmódosítással átszervezte magyarországi érdekeltségeinek struktúráját oly módon, hogy egyesítette a korábbi nemzetközi (TNT-Malév) és a hazai futárszolgálatot (korábban a TNT UK tulajdonában lévő TNT Hungary). Ekkor kezdte meg mai formájában működését a TNT Express Hungary Kft.

UPS

Az ALDI név az elmúlt évtizedek során meghatározó fogalommá vált. Tartósan magas minőséget jelent folyamatosan alacsony áron. Saját ár- és készletpolitikánk lehetővé teszi, hogy kedvező áron kínáljunk kiváló minőségű élelmiszereket és egyéb fogyasztási cikkeket. Ez sikerünk alapja, amelyben bízhatnak vásárlóink.

Sikerünk titka: a következetes koncepció A legjobb ötletek egyértelműségük és korlátokat nem ismerő megvalósításuk által válnak kiemelkedővé. A diszkont elv következetes megvalósítása mellett köteleztük el magunkat, amely egyet jelent azzal, hogy a lényegre koncentrálunk. Egy egyszerű koncepció, amely az egész világon megállja a helyét, legyen szó akár Európáról, az USA-ról vagy Ausztráliáról.

DHL

A A Lidl-t Németországban alapították az 1930-as években. Mára már Európa legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatát tudhatja magáénak. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte 163 áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 3500 dolgozója van.

TNT A Tesco-csoport az egyik leggyorsabban fejlődő, nemzetközi áruházlánc. Mára a világon három földrészen (Európa, Amerika, Ázsia), 14 országban, több mint 5300 üzlettel, közel 500 000 alkalmazott számára teremt munkalehetőséget. 2010/2011-ben több mint 23 milliárd forint értékben osztott szét támogatásokat azokban az országokban, ahol áruházaival jelen van.

Európában közel 90 ezer munkavállalót foglalkoztat, és 1082 üzletet működtet, ezek 25%-át Magyarországon. A Tesco-csoport valamennyi országra vonatkozóan egységes jövőképet, stratégiát és értékeket fogalmaz meg. A konkrét programok kidolgozása és megvalósítása azonban mindenhol a helyi igények és lehetőségek alapján történik annak érdekében, hogy a Tesco a világ bármely pontján az adott helyi közösségben felelős vállalattá válhasson.

UPS

A vállalat, amit ma Unileverként ismerünk 1930-ban jött létre , a brit Lever Brothers és a holland Margarine-Unie összeolvadásakor; a Lever tisztítószereket, az Unie margarinokat gyártott és forgalmazott.William Hesketh Lever, a Lever Bros alapítója az 1890-es években vetette papírra a Sunlight szappannal kapcsolatos ötleteit – a forradalmian új termék segítségével népszerűsítették a tisztaságot a viktoriánus kori Angliában.

TNT

A Meat-Land 65 Kft. belföldi magánszemélyek tulajdonában áll, 2008-ban kezdtük húskereskedelmi tevékenységet, eleinte sertés hússal, majd később kinálatunkba szárnyas és marha is bekerült. Tapasztalt kis csapatunk garancia a zökkenőmentes ügyintézésre, valamint a vevőinkkel szembeni maximális rugalmasságra.

UPS

Thermotraffic GmbH is founded by Heinrich Peter Loos as Managing Director. The Nichirei Logistics Group has operated in Europe for more than 20 years through Nichirei Holding Holland. The foundations for the growth of the Nichirei Logistics Group’s European activities were laid by the expansion, synchronization and strengthening of the European networks.Our logistic support is flexible: perfectly tailored to meet all the requirements of our customers and the market. To guarantee fast and reliable service, Thermotraffic handles all the transport, import/export clearance, cold/frozen storage and logistics

DHL

A Amikor Thomas Dachser 1930-ban megalapította fuvarozó vállalatát Kemptenben, egy hatalmas sikertörténet alapkövét tette le. Ez a cég egyrészt jól tükrözi az elmúlt 80 év változó világát. Másrészt jelképezi a globalizáció és a gyors technológiai fejlődés korszakában a logisztikai iparág dinamikus változásait. 2013 A DACHSER felvásárolja a spanyol logisztikai szolgáltatót, az Azkart. Ezzel tovább erősíti hálózatát az Ibériai-félszigeten. Valamint felvásárolja a spanyol légi és tengeri fuvarozással foglalkozó Transunion S.A. vállalatot. A spanyolországi irodákon kívül a cég jelen van Törökországban, Argentínában és Mexikóban is. Liegl and Dachser

TNT We are a tradition-steeped, Bavarian family company in the third generation. For over 80 years we have been producing a multitude of premium products at our sites. Our yoghurt, dessert and cheese specialities all have a history and our products are now sold in more than 75 countries around the world. We are passionate about our brands, about milk and delight. Innovation, quality, the concept of partnership with milk producers as well as the sustainable manufacture of our products are our most important values.

As 100th company the Dairy Delight Zott received the licence to use the standardised „Without GM technology“seal, which is awarded by the Association for Foodstuffs without GM Technology (VLOG). The seal guarantees that all ingredients are GMO-free, with milk leading the way. The Mertingen quality dairy may therefore label the Premium Brand Zottarella with this certification in Germany and abroad.

UPS

Társaságunk, a GARTNER INTERTRANS HUNGÁRIA KFT. , 1991-ben alakult a több évtizedes szakmai múlttal rendelkező Zala Volán Árufuvarozási Igazgatóságból. A társaság állami tulajdonrészét 1993-ban megvásárolta Ausztria egyik legjelentősebb fuvarozási vállalkozása, a GARTNER KG. Ettől az időponttól 100%-ban magántulajdonban lévő, többségi osztrák tulajdonú gazdasági társaságként működünk. A tőkeerős tulajdonos segítségével végzett céltudatos és folyamatos fejlesztések eredményeként vállalatunk a piacon ismert, jóhírű közúti szolgáltatóvá vált.

Teva

1901-ben Chaim Salomon és Moshe Levin Gyógyszer-nagykereskedést alapított Jeruzsálemben,. melybe később Yitschak Elstein is beszállt. A Salamon, Levin és Elstein Ltd. (SLE) lett a bölcsője a Teva Pharmaceutical Industries Ltd-nek, mely mind a mai napig az SLR a Teva disztribútoraként tevékenykedik. A harmincas évek elején számos gyógyszerész és vegyész vándorolt be Közép-Európából Palesztinába, ahol ennek köszönhetően számos gyógyszergyárat építettek. Ilyen volt az SLE által alapított Assia, a Teva, a Zori és az Ikapharm. Az 1960-as években a Teva, Afrikára kiterjedő tevékenységével jelentős marketingtapasztalatokra tett szert. Első üzleteit Nigériában kötötte.

UPS

Our history, our mission and our values tell the story of who we are as a company.s We began as a pharmaceutical distributor, providing products to customers in smaller communities. Today we’re one of the world’s leading generics and specialty pharmaceutical companies, with sales in approximately 140 countries and territories. And our dedication to providing access to medicine continues to grow after more than 50 years.First known as Milan, the company starts doing business in White Sulphur Springs, West Virginia. U.S. Army buddies, Milan "Mike" Puskar and Don Panoz flip a coin to see who will name the business and who will be the company’s first president. They start distributing products to doctors and pharmacists from an old Pontiac Bonneville.

DHL

A Magyarországon a baromfitartás, és - nevelés jelentős hagyományokkal rendelkezik. A szentesi baromfifeldolgozó 1922-ben kezdte meg működését. Fejlődését és növekedését jól mutatja, hogy míg az első évben a munkások száma csak 100 fő volt, egy év múlva a létszám már 300-350 főre emelkedett. A magyar baromfiipar a két világháború között az ország egyik legjelentősebb iparává nőtte ki magát: jól és pontosan dolgozó üzemeink kiváló áruval látták el a nyugat-európai piacot. Az 1945 utáni viharos évek üzemünket is megviselték, cégünk 1947-ben a Magyar Országos Szövetkezeti Központ, majd 1948. október 1-től a Baromfiértékesítő Nemzeti Vállalat irányítása alá került - Szentesi Baromfifeldolgozó Vállalat néven. Igazi változás és fellendülés csak 1956 után indult, amikor az ország vezetése a nehéziparon kívül más szektoroknak is jelentős állami támogatást juttatott.

TNT A Sanofi egy olyan sokszínű egészségügyi vállalat, mely a betegek igényeit középpontba helyezve az egészség védelméért, az életminőség és az életszínvonal javításáért dolgozik. Készítményeivel a megelőzéstől a betegség kezeléséig nyújt segítséget a Föld akár 7 milliárd lakosa számára. A Sanofi tevékenységét 7 növekvő területre koncentrálja: a diabétesz kezelésére szolgáló készítmények, innovatív vényköteles és vény nélkül kapható készítmények, oltóanyagok, feltörekvő piacok, a ritka betegségek és az állatgyógyászat.

A Sanofi története 1973-ig nyúlik vissza, ekkor alapította meg Franciaországban René Sautier és Jean-François Dehecq. A vállalat a kezdetektől fogva jelentős mértékben növekedett azáltal, hogy nagy múltú és tekintélyes gyógyszeripari cégekbe fektetett be, vagy vásárolt fel Európában és Amerikában.

UPS

A szarvasi székhelyű Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. angol-magyar vegyes vállalatként, zöldmezős beruházás keretében 1989-ben alakult. Napjainkban a vállalat Magyarország legnagyobb, vertikális pulykahús termelő integrációjával rendelkezik, amely értelmében a pulykatenyésztéstől a feldolgozáson át egészen a csomagolásig minden munkafolyamat zárt rendszerben valósul meg. A több mint a 20 éves Gallicoop többségi (85%) magyar tulajdonú zártkörűen működő részvénytársaság.

Teva

SZINMARK Kereskedelmi Kft. 1993 - ban alakult, német - magyar tulajdonú húsipari külkereskedelmi kft - ként, Budapesten. Fő tevékenységi körünk - megalakulásunktól kezdve-, az élő állat és a darabolt sertés-, marha-, és baromfihús értékesítése belföldön, illetve az Európai Unió, valamint Románia, Horvátország, Bosznia és Macedónia piacain. Árubeszerzésünket is elsősorban az Európai Unió országain belül bonyolítjuk. A SZINMARK Kft. kis létszámmal működő cég, ezzel elősegítve a gyors és rugalmas ügyintézést, a partnerek teljes körű kiszolgálását (árubeszerzés, szállítás, vámügyintézés, tárolás). Külföldi és belföldi partnereink egyaránt nagykereskedők és feldolgozó üzemek, akikkel hosszú távú kapcsolatokat építettünk ki, ugyanakkor - elsősorban az élelmiszervásárokon -, törekszünk partnerkörünk bővítésére.

Maltacourt

Több mint 30 éve vagyunk globális logisztikai partnere a világ jónéhány vezető márkájának. Évről évre növekedtünk, hogy felépíthessünk egy több mint 900 főből álló csapatot, mely több mint 40 országban van jelen, hogy megfelelően kezelhesse a nagy értékű áruk szállításának kihívásait. Természetesen ezek csak számok. Képességünk amellyel a számok mögé tekintünk teszik élvonalbelivé a Maltacourt szolgáltatásait. Legyen szó nagyobb biztonságról, közvetlenebb útvonalról, vagy csupán az ellátási lánc erősítéséről, nálunk minden eszköz és tudás elérhető, hogy biztonságossá tegyük a kifejezetten magas értékű áruk szállítását. Híresek vagyunk a működési kiválóságunkról, megoldás vezérelt értékesítési csapatunkról és vezetőink nemzetközi üzleti tapasztalatáról, hírnevünk ennek köszönhetően a megoldás-központú szolgáltatásokra épül.

DHL

A Magyarországi tevékenysége keretében a Flextronics az autóiparban, az energia szektorban, a fogyasztói elektronikában, a számítástechnikában, a vállalati tárolásban, valamint az ipari és hálózati ágazatokban nyújt az ügyfeleinek támogatást. Regionális központjaink Budapesten, Pécsen és Tabon találhatók, és két ipari parkunk van Sárváron és Zalaegerszegen. Gyártási tevékenységünk magában foglalja a gyártási és mérnöki szolgáltatások tervezését, a nyomtatott áramköri lapok összeszerelését, új termékek bevezetését, a végső összeszerelést és a tesztelést, a magas szintű összeszerelést (HLA), valamint a megrendelésre történő gyártási és konfigurálási szolgáltatásokat. Alacsony darabszámú, széles termékskálájú (LVHM) összeszerelést, illetve magas darabszámú gyártási és műanyag fröccsöntési és konfekcionálási tevékenységeket is végzünk. Bár létesítményeink Európában találhatók, a világ bármely részén ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket.

TNT A Kraftverkehr Nagel az Európa számos országában megtalálható, versmoldi székhelyű Nagel-Group németországi leányvállalata. A 27 telephelyet magába foglaló, egész Németországra kiterjedő hálózatával a hőmérséklet-szabályozott élelmiszer-logisztika vezető szakértője.

A vállalat központja 17 európai országra vonatkozóan alakítja ki a megfelelő innovációs, minőségi és hatékonysági feltételeket, valamint támogatja az önállóan tevékenykedő profitcenter munkáját. Munkájának és a versmoldi központ támogatásának köszönhetően a vállalat évtizedek óta sikeres egész Európában.

UPS

1946 was the year in which the family-run company GRAD was incorporated in Linz / Austria. Operations initially involved the use of tarpaulin-covered lorries and tanker lorries in Austria and neighbouring countries. 1965 saw the birth of TRANSDANUBIA in Vienna. The company assumed forwarding services focussing on Greece, Turkey, Russia, Iraq and Saudi Arabia.The company has grown rapidly to keep pace with demand, and has tapped into other business segments in Europe alongside traditional land transport.For more than half a century, our company has managed to compete with the best in its industry and it will continue to do so in the future.

Gebruder

Gebrüder Weiss közel 6000 munkatársával,. 150 saját tulajdonú telephelyével és 1,2 milliárd eurós éves forgalmával (2013) Európa vezető szállítmányozási és logisztikai vállalatai közé tartozik. A vorarlbergi Lauterachban székelő Gebrüder Weiss Holding AG égisze alatt a vállalkozás fő üzletágai: közúti szállítmányozás, légi és tengeri szállítmányozás, valamint a logisztika mellett egy sor speciális megoldás illetve leányvállalat – ezek közé tartozik többek között az x|vise nevű logisztikai tanácsadó cég, a tectraxx (csúcstechnológiás vállalatok specialistája), az inet-logistics (TMS szállítmányozási ügyviteli szoftvermegoldások), a dicall (telefonos szolgáltatások, tanácsadás, telemarketing), a Railcargo (vasúti fuvarozás) és a Gebrüder Weiss csomagszolgálat. Ennek a kombinációnak köszönhetően gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni az ügyfelek igényeire.

Maltacourt

A Bonduelle Magyarországi története Ma a Bonduelle hazánk egyik jelentős élelmiszer-feldolgozója. Az 1853-as francia alapítású családi vállalkozás immár több mint 20 éve van Magyarországon, és jelenleg 1000 embert foglalkoztat az országban található 3 gyárban (Nagykőrös, Békéscsaba, Nyírszőlős) és egy budapesti irodában. A gyárak a hazai igények kielégítése mellett, jelentős export tevékenységet is végeznek. A Bonduelle neve egyet jelent a minőséggel: olyan konzerv- és fagyasztott zöldségek gyártója, mint a kukorica, bab, zöldborsó, gomba.A nagykőrösi gyár Nagykőrös egy kis város, amely az Alföld közepén helyezkedik el, Kecskeméttől 15 km-re. Régóta a zöldség–gyümölcstermesztés- és feldolgozás biztosítja az itt lakók megélhetését. Legjelentősebb termelőegysége, mely igen széles termékskálával rendelkezett az 1897-ben alapított Nagykőrösi Konzervgyár volt.

DHL

Our plants are available to us for the production of our frozen products: At the plant in Bremerhaven, our largest location and the headquarters of FRoSTA AG, frozen fish products have been produced since 1962. Fruits and vegetable were added later and in the 80s, we began with the production of frozen ready meals. Our plant in Rheintal is close to Worms. Surrounded by vegetable and spice fields, these operations are specialized in the processing of freshly harvested, spinach, cauliflower and a large assortment of spices. In addition, our backing facilities which are used for producing different pastry dishes are also located here. Our third plant location in Elbtal, is also located in one of the best vegetable harvesting areas in German, Lommatzscher Pflege which is close to Meißen (Saxony).

Dole This was the principle on which James Drummond Dole founded the Hawaiian Pineapple Company in 1901. Today pineapples – together with bananas – are still part of Dole’s global core business today as it always was. Over the years generations of employees have taken inspiration from James Dole’s high standards and Philipp Astheimer’s business acumen. And James Dole’s philosophy is as valid today as it always was.

In 1998, Dole was the first agricultural company to have one of its divisions certified to ISO 14001, the internationally recognised environmental standard. In 2000, Dole was also the first agricultural company in the world to adopt and have one of its divisions certified to SA 8000, the social accountability standard developed by Social Accountability International.

UPS

Service provider in temperature-controlled transport and logistics We operate in the international controlled-temperature transport and logistics market. Our area of operations covers a sizable part of Europe. We provide logistical services encompassing transport, distribution and warehousing, all in an integrated cold-chain. By choosing an integral approach, we are dedicated to meet our customers logistical needs. As a family business we constantly strive to provide quality, innovation and growth.To us, quality means providing tailor-made solutions, being flexible and cost-effective. Innovation in business processes and IT make our logistic operations efficient, flexible and transparent. Growth makes us bigger and stronger.

Transalliance

TRANSALLIANCE Mindennapos kihívásunk a következő: megérteni és elemezni Partnereink szükségleteit egy jól átgondolt struktúra kidolgozásához, mely tökéletesen segíti terveik megvalósítását. Micsoda büszkeség látni, hogy Partnereink elérték céljaikat! Mindemellett feladatunk egyszerű: szállítmányozási és logisztikai megoldások tervezése és megvalósítása. Valóban, ígéretünk nagyravágyónak tűnhet: egy erős partneri együttműködést kell kialakítani közöttünk és megőrizni a belénk vetett bizalmat. Célkitűzésünk a régi: a működtetési lánc minden szintjén a Transalliance férfi és női dolgozói egyaránt kötelezettséget vállalnak arra, hogy Partnereinknek minőségi szolgáltatást nyújtsanak. Igényeik kiszolgálásához egyszerű és hatékony hármas szabályt követünk: tervezés, irányítás és megvalósítás.

Vállalkozásunkról

Nemzetközi és belfüli fuvarozásban, hűtős pótkocsik és pótos teherkocsik valamint dupla rakszintes , válaszfalas pótkocsik (két hőmérséklet kezelésre alkalmas) állank rendelkezésünkre. Feladatunknak tartjuk a pontos, megbízható fuvarozó szolgáltatások nyújtását.

TL Intertrans Kft

Köszönjük

Köszönjük már meglévő és jövőbeni ügyfeleinknek hogy minket választottak.

Történetünk

A T-L Intertrans Kft. 2010 év áprilisában kezdte meg a nemzetközi és belföldi árufuvarozó tevékenységet. Korszerű fuvareszközeink a jelenlegi legszigorúbb (Euro5) európai környezetvédelmi előírásoknak is megfelelnek. Műholdas nyomkövető rendszerünk segítségével pedig folyamatos információbázist nyújtunk ügyfeleink számára. Faladatunknak tartjuk munkaadóként, hogy értéket képviseljünk hazánk munkerőpiacán.

Lépjen velünk kapcsolatba

 • Telefon:
  +36303136712
 • Fax:
 • +3623804224
 • Email:
  ferenc.till@gmail.com
 • Székhely:
  Kurcz György u. 17/a 
  H-7030 Paks
  Magyarország
 • Levelezési cím:
  Verebély László utca 2 
  H-2051 Biatorbágy
  Magyarország
 • Web:
 • www.tlintertrans.eu